Nyt interiør eldorado til hjemmet


Pressemeddelelse - Brøndby d. 12. oktober 2006 - af Christian Lundeborg

Indretning og forbedring af boligen står forsat i høj kurs, og det mærker man tydeligt hos Mr. Klinker ApS. Indehaveren Christian Lundeborg, der har årelang erfaring med klinker og indretning, ekspandere derfor sin virksomhed.

Den 14. oktober kl. 10.00 flytter Mr. Klinker til nye lokaler og åbner Danmarks største udstilling af fliser og klinker på Søndre Ringvej 49C, 2605 Brøndby. ”Vi forventer, at den endelige udstilling står klar medio november, men kan allerede nu byde vores kunder velkommen med masser af nye produkter samt gode tilbud”.

”Som et led i vores ekspansion vil udstillingen fremover, udover klinker og fliser, omfatte beton møbler og fliser, italienske bademiljøer, luksus køkkener, SPA- miljøer til ude såvel som indendørs brug, samt mange andre spændende emner til hjemmet”

Hos Mr. Klinker er udgangspunktet, at kunden kan købe sine produkter indenfor køkken, bad og fliser et sted, når ønsker og drømme til huset skal opfyldes.

”Det handler udelukkende om personlig smag, når en stue, et badeværelse eller et helt hjem skal indrettes – og når det er beboernes personlige smag, der er udgangspunktet, er resultatet altid et hjem, hvor man nyder at være, en base for trivsel og nærvær trives”, siger Christian Lundeborg.

Christian Lundeborg fortæller: ”Jeg er nok lidt anderledes i forhold til mange i min branche. For det første arbejder jeg lige så gerne med en lille opgave, såsom indretning af et badeværelse, som med store opgaver, som indretning og forslag af hele boligen. For det andet kommer jeg aldrig og pådutter mine kunder min egen smag/stil – eller den berømte ”gode smag”. I stedet gør jeg meget ud af, at realisere mine kunders egne ønsker i alle detaljer. Jeg kalder det personlig indretning– samtidig med, at jeg sikrer helhed og funktionalitet”.

Vi satser på et bredt produktsortiment der henvender sig til det stigende antal mennesker der er vild med ekstra nydelse og luksus i dagligdagen. Et af vores nye områder bliver salg af Spa-Pools der giver mulighed for at sidde under åben himmel året rundt.

En Spa-Pool optager kun lidt plads i haven, og haven benyttes af mange, som boligens ekstra rum. De forskellige typer Spa løsninger fås både som fritstående modeller og som indbygningsmodeller.

At medvirke til en veludført og gennemtænkt istandsættelse gavner ikke blot på den daglige trivsel, men kan samtidigt indbringe mange gange indsatsen i forøget salgspris. Her bidrager Christian Lundeborg tit med sine evner til at skabe de helt rigtige løsninger der bringer helheden frem via rigtigt materiale valg.

”Vi mærker tydeligt, at folk prioriterer hjemmet højere end tidligere – og at der ofte er behov for udefra kommende inspiration for at få levendegjort de drømme, som alle har i relation til det, der er ens hjem. Og efterhånden ved de fleste, at det ikke behøver at koste en formue at købe kvalitet og få hjælp til detaljerne”, slutter Christian Lundeborg.
 Nyt interiør eldorado til hjemmet
Den 14. oktober kl. 10.00 åbner Mr. Klinker Danmarks største udstilling af fliser og klinker.
 Travertin med minimal vedl. og maksimal holdbarhed
Mr Klinker tilbyder nu et nyt Travertin produkt uden modspil.
Download vores logos:
Logo . gif, 1500x347 px, 20kb
Logo . eps, Scalable, 720kb
Logo . tiff, 4079x929, 0,5mb
 
Census Bolighus, Copyright 2006 - 2020 ©
www.mrklinker.dk
Tlf. +45 60600080
Fax
Vallensbækvej 20A, 2605 Brøndby
info@mrklinker.dk