Travertin med minimal vedl. og maksimal holdbarhed


Pressemeddelelse - Brøndby d. 13. marts 2006 - af Census Bolighus

Travertin er kendt som et eksklusivt naturstensmateriale, en slags marmor der naturligt opstår ved varme kilder men har tidligere haft en naturlig svaghed overfor klima og kemi. Mr Klinker tilbyder nu et Travertin produkt uden modspil. Travertino Romano er en ny stærk porcellanato flise som tilbyder samme styrke og harmonisk glød som dens forgængere, men med en tidligere kendt ualmindelig styrke og holdbarhed. En lille forskel som åbner op for en stor ny verden for brug af materialet.


Hvad er Travertino Romano? Travertino Romano er seneste generation af porcellanato fliser. Fliserne er fremstillet af dyrebare råmaterialer udvundet direkte fra naturen, og Travertino Romano er resultatet af sofistikeret forarbejde og højteknologiske udvindingsteknikker som afspejler producentens engagement til at skabe innovative kvalitetsprodukter. Travertino Romano serien består af porcellanato fliser med meget høj brudstyrke og er karakteriseret af en æstetisk smuk struktur som er langt overlegen i forhold til andre natursten.


Styrke uden modstykke Fliserne er stærkere, smukkere og mere resistente mod klimatiske forandringer samt kemiske rensemidler ens deres naturlige modparter. Alt dette giver flisen den styrke og ynde der skal til for at være en stærk medspiller i dette nye årtusindes arkitektur. Travertino Romano tilbydes i en række forskellige farver, kvaliteter og størrelser.


Yderligere information om produktet kan fås ved at kontakte Census Bolighus / Mr Klinker. Søndre Ringvej 49C 2605 Brøndby Tlf.: 43 47 47 48 info@mrklinker.dk

 Nyt interiør eldorado til hjemmet
Den 14. oktober kl. 10.00 åbner Mr. Klinker Danmarks største udstilling af fliser og klinker.
 Travertin med minimal vedl. og maksimal holdbarhed
Mr Klinker tilbyder nu et nyt Travertin produkt uden modspil.
Download vores logos:
Logo . gif, 1500x347 px, 20kb
Logo . eps, Scalable, 720kb
Logo . tiff, 4079x929, 0,5mb
 
Census Bolighus, Copyright 2006 - 2020 ©
www.mrklinker.dk
Tlf. +45 60600080
Fax
Vallensbækvej 20A, 2605 Brøndby
info@mrklinker.dk