Aktuelle udvalgte referencer

Vores produkter bliver tit anvendt i forbindelse med større projekter og kontraktopgaver. Nedenfor har vi vist et mindre udvalg af disse frem.

Hvidovre Stations Center

Renovering Hvidovre Stations centret i Hvidovre er under kraftig renovering i løbet af 2008-2009. Det er store arealer der skal renoveres og arbejdet er meget omfattende. Mr Klinker er udvalgt som leverandør til gulvarealerne i forbindelse med denne .

Hoffmannsminde i Brønshøj Høpfner

Tidligere plejehjem ombygget til individuelle kollegieboliger med eget badeværelse og køkkenfaciliteter. Bygningen er tegnet af Lousiana-arkitekten Vilhelm Wohlert. Bygningen ligger på en langstrakt grund tilbagetrukket fra Frederikssundsvej omgivet af have og solterasser.

Website  |  

Stensballegaard Golf

Golfbanen bliver designet af det særdeles anerkendte amerikanske arkitektfirma ’von Hagge, Smelek and Baril, som har designet nogle af verdens absolut bedste banner. En af Danmarks, om ikke en af Europas bedste baner. Det tilhørende helt nye klubhus står efter planen færdigt til foråret 2009.

Website  |  

Daimler Biler i Hillerød

Daimler Biler verdens førende producent af premiumbiler og den største producent af erhvervskøretøjer.
Mr Klinker levere et nyt klinke gulv Starmark, som er indspiret fra Mercedes I Milano

Daimler Biler i Herlev

Daimler Biler verdens førende producent af premiumbiler og den største producent af erhvervskøretøjer.
Mr Klinker levere et nyt klinke gulv Starmark, som er indspiret fra Mercedes I Milano.

Website  |  

Mercedes-Benz STARMARK I/S i Hørsholm

Starmark sælger nogle af Danmarks dyreste personbiler i deres afdeling i Hørsholm.
Mr Klinker levere et nyt klinke gulv Starmark, som er indspiret fra Mercedes I Milano.

Website  |  

Karsegartneriet i Ejby

Ambitiøst kolonihaveprojekt i Ejby med arkitekttegnede kolonihavehuse tegnet af Søren Stærmose.
I forbindelse med opførlsen af projektet har Mr Klinker leveret byggematerialer til projektet.

Website  |  

Lübker Golfklub

Projektet på djursland er udpeget til at være de mest ambitiøse og eksklusive golfprojekter i Europa. Foruden 36 huller designet af Trent Jones II, omfatter projektet også 500 golfboliger, ferielejligheder, hotel og konferencecenter samt meget, meget mere. Mr Klinker er blevet valgt som leverandør til projektet

Website  |  

CITY 2 – Extreme Makeover

City 2 centret i Høje Tåstrup er under kraftig renovering i løbet af 2007-2008. Det er store arealer der skal renoveres og arbejdet er meget omfattende. Mr Klinker er udvalgt som leverandør til gulvarealerne i forbindelse med denne renovering.

Website  |  

Artillerivej

Stor nyopførsel af super eksklusiv beboelsesejendom i København med 56 lejligheder. Bygherren ønskede ikke at gå på kompromis med kvaliteten i forbindelse med byggeriet og ønskede kun at benytte de bedste materialer. Vi er derfor meget glade for at være udpeget til at levere alle klinkegulvsbelægninger til projektet.

Website  |  

Lygten 47-51, Kbh N.

5 etagers erhvervs- og boligbyggeri i København N. med store butiks og beboelsesarealer fordelt over mere end 6000 m2. I forbindelse med indretning og design af bolig- og erhvervsarealerne har Mr Klinker leveret gulvbelægningerne.

Website  |  

Schæffergården

Schæffergården er et hotel- og konferencecenter med en lang og interessant historie der slægter tilbage til 1400 tallet. I forbindelse med nænsom renovering af hotellet leverede Mr Klinker fliser og klinker til stedet.

Website  |  

Modtag tilbud og nyheder på din mail
Fra tid til anden udsender vi et nyhedsbrev med aktuelle tilbud. Ligeledes sender vi også vores aktuelle tilbudsaviser som PDF fil.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev og tilbudsaviser kan du tilmelde dig her nedenfor.
Email
   
Afmeld nyhedsbrev
Ønsker du at afmelde nyhedsbrev, kan du gøre det her.
Email      
   
 
Census Bolighus, Copyright 2006 - 2020 ©
www.mrklinker.dk
Tlf. +45 60600080
Fax
Vallensbækvej 20A, 2605 Brøndby
info@mrklinker.dk